Indretning af en handicapbil er en tillidssag

Vi har mange års erfaring i opbygning og indretning af handicapbiler fx institutionsbusser, busser til enkelt kørestolsbrugere samt personbiler.

Vi har derfor stor erfaring i, at finde den rette indretning, der netop dækker dine/jeres behov og ønsker. Alt dette foregår i et tæt samarbejde med Roslev Karosserifabrik, som har mange års erfaring i indretning af handicapbiler og erhvervsbiler.

Det er vigtigt, at du medvirker under hele forløbet i indretningen af din nye handicapbil. Fra vi får specificeret dit behov til selve opbygningen og indretningen af bilen og til sidst den endelige afprøvning af bilen.

Kom ind til os, så vi kan kigge på netop dine behov og vi kan med vores mange løsninger i bagagen hjælpe dig på vejen i en bil, som er tilpasset netop dine behov.

Proces i forbindelse med handicapbiler
Du skal have en sagsbehandler i din bopælskommune, der kan hjælpe dig med at søge støtte til din nye handicapbil.
Der er en del papirarbejde, der skal ordnes før det hele kan falde på plads.

Dine behov skal klarlægges. Det sker ved prøvning hos en anerkendt organisation. Der er også en læge og evt. en fysioterapeut, der skal vurdere dit helbred og din egnethed til at køre bil.

Der bliver udarbejdet en rapport om dit behov. På baggrund af rapporten får du en fornemmelse for, hvilken størrelse bil, du har brug for. På baggrund af rapporten udarbejder din kommune sammen med os et forslag til indretning af din nye bil.

Kontakt evt. PTU Køreskole og bed om nogle køretimer i en bil, der minder om eller er identisk med den du skal have. Så er du helt sikker på, at du får den rigtige løsning.

Måske kan ændringerne foretages i din eksisterende bil, måske skal du købe en ny bil, eller en ny brugt bil. Værkstedet foretager de nødvendige ændringer på bilen og monterer f.eks. håndtjent speeder og bremse, lift, radiostyring, oliefyr/motorvarmer osv.

Inden bilen forlader værkstedet, skal du selvfølgelig prøve den. Og når du har haft bilen en periode, er det oplagt at snakke med os igen. Måske er der justeringer og tilretninger, du har opdaget kunne gøre den endnu bedre.

Vi står altid klar med råd og vejledning, når du skal finde en bil, som dækker dit behov

Søren Ramsdahl

Søren Ramsdahl

Indehaver

Michael Sørensen

Michael Sørensen

Salgskonsulent, Ford