Leasing af firmabil eller erhvervsbil hos GR biler

Erhvervsleasing af din firmabil eller erhvervsbil betyder at du får samlet alle dine udgifter i forbindelse med din bil eller biler i en månedlig ydelse. Virksomheden kan trække den fulde leasingafgift fra som en almindelig driftsudgift og dermed slipper du for bekymringer om afskrivninger og værdiforringelse – de poster klarer vi for dig

GR biler tilbyder erhvervsleasing af firmabiler, varevogne og erhvervsbiler – både for små enkeltmandsfirmaer og for større virksomheder.

Ved erhvervsleasing skræddersyer vi din leasingaftale, så det passer til netop dit behov.

Fordele ved en erhvervsleasing aftale:

  • Du får den billigste leasing af din bil. Da GR Biler via vores forhandlernetværk er Fords og Hyundais største kunder får vi gode rabatter, som vi sender direkte videre til vores kunder.
  • Mulighed for forlængelse af din aftale, hvis du er glad for din bil.
  • Du kan altid opsige din leasingaftale. Har du f.eks. brug for en større bil, opsiger du blot aftalen og får en ny leasingaftale på den nye bil.
  • Du kan trække leasingudgifterne fra – ligesom alle andre driftsudgifter i virksomheden.
  • Du kan fradrage moms fuldt ud på din leasingydelse såfremt bilen er på gule plader og udelukkende benyttes erhvervsmæssigt.
  • Du får en skattemæssig gevinst i driftsregnskabet – og lavere skattebetaling ved en leasingaftale frem for at købe bilen kontant.

Vi har tre forskellige erhvervsleasing løsninger:

Operationel leasing

Den mest almindelige og sikreste form for leasing.
Virksomheden betaler en fast månedlig ydelse inkl serviceaftale, som ligger fast i hele leasingaftalens løbetid.

Det giver en sikker budgettering, startomkostningerne er meget lave og du slipper for at binde penge i erhvervsbilen, som kun bliver mindre og mindre værd, som tiden går. Du kan tegne en afleveringsforsikring, således du slipper for at dække evt omkostninger til udbedring af skader eller lignende ved aflevering.

Finansiel leasing

Ved Finansiel Leasing køber din virksomhed bilen tilbage til en fast pris efter endt kontraktperiode, som typisk løber fra 12-60 måneder.

Ligesom i Operationel Leasing har du alle leasingaftalens fordele med faste månedlige udgifter i kontraktperiodens forløb. Renten kan fastlåses og alle udgifter er konstante.

Den store forskel er, at du beholder bilen ved kontraktperiodens ophør. Der er mulighed for at tegne serviceaftale, så du stadigvæk har den fulde tryghed.

GR Minileasing

En kortvarig leasing aftale på demobiler. Bilerne kan lejes i en periode på 3 måneder til 12 måneder.

Der er ingen udbetaling og det er inklusiv forsikring, service, ejerafgifter og dæk.

Aftalen indeholder 20.000 km per år.

Læs mere om GR Minileasing her…

Leasing muligheder igennem Ford og Hyundai

Kontakt os

Søren Ramsdahl

Søren Ramsdahl

Indehaver

Michael Sørensen

Michael Sørensen

Salgskonsulent